Vacature systeembeheerder

Ben jij die geweldige en leergierige systeembeheerder die we zoeken?

Werk jij graag in een kleiner bedrijf met een meer persoonlijk contact?

Wil je graag groeien in een spannend technologisch bedrijf?

Heb je iets met ‘media’? 

Lees dan snel verder want waarschijnlijk zijn we op zoek naar JOU. 

Wie zijn wij?

EUMEDIANET en zusterbedrijf INCOMPANYMEDIA in Maastricht hebben uitdagende projecten in de hoogstaande ICT. We werken in de media en journalistiek, ziekenhuizen en zorginstellingen, universiteiten, bedrijven en woningsector. We leveren IPTV, VOIP en internet en we ontwikkelen systemen voor de media en journalistiek door heel Europa, universiteiten en maken gespecialiseerde medische applicaties. 

We hebben een getalenteerd klein team en hebben extra mankracht en enthousiasme nodig om de snelle ontwikkeling van het bedrijf een duwtje te geven. Omdat we in een zeer gespecialiseerd gebied werken, willen we graag energie en tijd te steken in het opleiden van nieuwe en jonge collega’s. 

Op ons kantoor in Maastricht tref je een gemêleerd gezelschap: we hebben een drummer in een rockband maar ook een klassiek dirigent, een moeder van 4 kinderen maar ook een gamende single, een sportief buiten-typje naast een bankhanger en mode-meisjes naast een -hoe zeggen we dat vriendelijk?- wat minder modebewuste collega. Het mooiste van alles is dat iedereen hier goed past.  

De systemen waarmee we werken zijn vooral: 

  • Media en IPTV systemen
  • MySQL / Mongo DB
  • Webservers
  • Linux servers
  • CCNA Routing and switching

Wie en wat zoeken wij? 

Je past goed bij ons als je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen taken maar ook het teamwerk in ogenschouw neemt. In ons team zitten mensen met gevoel voor humor en we letten een beetje op elkaar.  Je schakelt snel en je springt bij daar waar het nodig is. Je bent tegelijkertijd een teamspeler en solist. 

Meer vakinhoudelijk zoeken we iemand die interesse en gevoel heeft voor video en audio. Data, systeem integratie, netwerk beveiliging en toegang en systeembeheer zitten in jou basispakket. Jouw taak bij ons is een combinatie van server management, netwerk opbouw en beheer, ‘debugging’ van onze eigen systemen en de netwerken van klanten, installaties en onderhoud van servers en het in orde houden van het complexe structuren. 

Wat hebben we te bieden?

We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt op kantoor, zowel fysiek als mentaal. Een keer goed lachen en lol maken zijn dagelijkse kost hier en we hechten belang aan goede koffie en gezonde snacks … en soms ook wat minder gezonde snacks. Onze hypo-allergene kantoorhond  is er voor een knuffel of blokje om op stressvolle momenten.

We bieden eerst een jaarcontract en als het van beide kanten goed bevalt wordt dat uiteraard een contract voor onbepaalde tijd. 

Het salaris is -afhankelijk van ervaring en kennis- € 2.380 tot  € 2.900 bruto bij een fulltime contract. We nemen deel aan een pensioenfonds, hebben 24 vrije dagen bovenop de normale Nederlandse vrije dagen/feestdagen, dragen bij aan de ziektekostenverzekering en steunen in relevante studie-kosten.

En wat dan nu? 

Als dit je aanspreekt en je denkt dat wij naar jou op zoek zijn, stuur dan een mail met CV aan karin.hillebrand@eumedianet.com. We zijn meer geïnteresseerd in wat je kunt dan in je diploma’s. 

Als je meer informatie wil, bel 088-77556000 en vraag naar Karin. Of stel je vraag per mail. 

Als we nieuwsgierig zijn naar aanleiding van jouw mailtje of telefoontje, nodigen we je uit voor een gesprek. Wellicht vragen we je ook voor een (technische) test. 

© 2020 EUMEDIANET BV