Jobs at Eumedianet

Kantoor met hond zoekt manager (parttime/Fulltime)

Parttime / Fulltime

  • informeel en professioneel
  • eigen verantwoordelijkheid en teamwerk
  • gezelligheid en persoonlijke groei

Eumedianet en InCompanyMedia zijn 2 middelgrote technologie bedrijven, die intensief samenwerken met kantoor in het centrum van Maastricht.

Eumedianet ontwikkelt en verkoopt systemen die te maken hebben met media. Klanten zijn omroepen, universiteiten en mediabedrijven in heel Europa.
InCompanyMedia levert TV, telefonie, internet en andere streaming diensten aan de zorgsector, hotels en andere bedrijven in heel Nederland.

Tien collega’s werken informeel binnen een professioneel bedrijf. We hebben technische mensen in huis en ondersteuners in de administratie, sales en algemene dienst. De (hypo-allergene) kantoorhond Philly is een goed bindmiddel. Persoonlijke groei en jezelf mogen zijn vinden we belangrijk. We zijn samen verantwoordelijk aan het werk, maar lachen ook heel wat af.

WIJ ZOEKEN:
Een nieuwe collega die lol heeft in plannen, organiseren, coördineren, achter de vodden aan zitten en controleren. Je staat professioneel klanten en leveranciers te woord. In drukke tijden weet je prioriteiten te stellen en doortastend te handelen en in rustige tijden weet je zelf werkzaamheden te vinden die wat minder urgent zijn. Je houdt jezelf goed op de hoogte van projecten of weet waar je de informatie vandaan kunt halen.

Je hebt minimaal MBO-niveau, met relevante werkervaring, bent communicatief, organiserend, leergierig en zelfstandig en je spreekt/schrijft goed Nederlands en Engels. Affiniteit met techniek is een pré maar geen eis.

WIJ BIEDEN:
Wij bieden een afwisselende baan, bij wederzijdse tevredenheid vast contract na
minimaal een half jaar en marktconform salaris. Parttime werken is mogelijk en de werktijden bepalen we in overleg.

Meer informatie via Karin Hillebrand (HR)

© 2023 EUMEDIANET BV